Agenţii imobiliari: critică şi autocritică

Acid, elegant, civilizat, aşa cum numai o femeie o poate spune:

Eu ştiu că nu e vina voastră. Asta e industria, ăştia sunt oamenii, astea-s apartamentele, şi Messi a ratat penalty-ul aseară. Ştiu, e nasol. Dar nu-mi pasă. Zău. Vedeţi voi, şi eu am crescut cu aceleaşi filme ca voi. Agenţii imobiliari cu care mă obişnuisem erau nişte oameni care ştiau că sales nu înseamnă doar partea în care semnezi contractul continuarea aici.

sursă foto

Dar poate că nu e totul pierdut: un agent imobiliar face autocritica breslei (omul recunoştea la o întrunire a lor că până în 2008 singura calitate necesară unui agent de succes era să poată spune „Nu vă presez, dar mai avem programate vreo două vizionări în seara asta !” şi contractul de vânzare-cumpărare era ca şi semnat):

Atata vreme cat, vom continua doar sa mimam seriozitate si profesionalism in fata clientilor, fara sa ne dorim cu adevarat ca seriozitatea si profesionalismul nostru, sa fie si reale……ei bine, nu avem dreptul sa ne plangem despre reactiile negative ale clientilor nostri, despre faptul ca ni se inchid telefoanele in nas de catre proprietari sau de faptul ca toata lumea iubeste sa ne tepuiasca!  Culegem ceea ce semanam […] Ca atare, stimati colegi agenti imobiliari, nu va suparati pe mine va rog, atunci cand afirm cu tarie ca SUNTEM PRAF!continuarea aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s