Adrian Năstase nu a încălcat legea

Evident, vorbim de legea atracţiei universale. Despre celelalte legi ştiu mai bine procurorii.

Probabil că mulţi se întreabă cum este posibil ca glontele tras de Năstase să nu-i fi atins creierii, oricât de mici ar fi ei. Cum să încerci să te împuşti în cap şi să nu nimereşti ?

Potrivit legii atracţiei universale, ştim că:

«Două corpuri punctiforme de masă m1 și m2 se atrag reciproc printr-o forță direct proporțională cu produsul maselor corpurilor și invers proporțională cu pătratul distanței dintre ele, orientată pe direcția dreptei ce unește centrele de greutate ale celor două corpuri

F = K \frac{m_1 m_2}{r^2},

În mod normal am considera 3 corpuri punctiforme: testiculul drept al lui Adrian Năstase, testiculul stâng al lui Adrian Năstase şi glontele, legea de mai sus aplicându-se pentru fiecare testicul şi glonte în parte, forţa rezultantă fiind de 2 ori mai mare decât F exprimată mai sus.

După cum putem bănui însă după episodul  „puteţi să-mi număraţi ouăle !”, domnul Năstase posedă mai mult de două testicule. Presupunem că 10. După siguranţa pe care a afişat-o până în momentul de aseară, putem considera de asemenea că aceste testicule sunt de fapt foarte voluminoase, prin urmare m1 (unde m1 este masa unui testicul) este de valoare foarte mare. Masa glontelui este infimă, prin comparaţie.

Din moment ce testiculele se situează la mică distanţa unul de celălalt, într-o formaţiune de tip ciorchine, putem considera că forţa rezultantă este de fapt 10F şi că are aceeaşi direcţie ca şi F. Având însă componenta m1, ne putem da seama că vorbim de o forţa extrem de mare.

Prin urmare, forţa de atracţie pe care o exercită ciorchinele asupra unui corp în mişcare (în cazul nostru, glontele) a frânat plumbul şi l-a deviat din traiectoria sa spre creier, înfingându-l în gât.

Acest text este un pamflet şi va fi tratat ca atare. La fel cum Adrian Năstase este o caricatură de politician corupt şi trebuie tratat ca atare. Păcat că Ţepeş nu mai este în viaţă: probabil că până şi el ar fi găsit o provocare în a alege o metodă de „alint” potrivită pentru faptele sale.

Reclame

2 răspunsuri la „Adrian Năstase nu a încălcat legea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s