Pe drumul cel bun. Mai e mult până departe ?

DSC02527

Aşa parcă mai vin de-acasă agenţii noştri, nu ? Minciunica legată de dorinţa clienţilor care au intrat în agenţie şi au spus „faceţi cum ştiţi, dar eu vreau să cumpăr sau măcar să închiriez un apartament în blocul ăsta sau ăsta” se iartă, dar în mare putem considera că oamenii încearcă să pornească cu dreptul (asta dacă nu cumva au şi ei obiceiul pescuirii şi preluării anunţurilor proprietarilor).

Păcat că situl domnilor în cauză nu spune nimic despre comisioanele percepute. Probabil că au uitat. Sau poate că fac muncă voluntară, mai ştii ?

3 răspunsuri la „Pe drumul cel bun. Mai e mult până departe ?

  1. Off topic
    Poate ca ati frunzarit presa de ieri si ati dat peste articolul
    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/cea-mai-extinsa-analiza-a-preturilor-locuintelor-de-pana-acum-vezi-cat-costa-casele-in-toa.html
    Se facea referire la firma Darian, iar pentru cei care nu stiu, aceasta firma este condusa de celebrul Adrian Crivii. Ei bine, puteti sa treceti cu eleganta peste ceea ce scrie acolo si sa considerati aceasta publicatie Capital ca pe una pe care nu merita sa dati nici macar 2 bani. Cu toate ca repet, chiar si a N-a oara, si voi continua si a N+Z oara, puteti judeca si singuri :
    – daca a existat, exista sau va exista vreun interes pentru ca preturile in domeniul imobiliar sa fie la cote cat mai ridicate indiferent de situatia economica a tarii sau pe plan mondial sau de ceea ce inseamna insasi economia ca teorie, metoda, instrument.
    – daca exista tehnici de manipulare a mentalului colectiv, de marketing, de manipulare psihologica si sociologica cu scopul de a obtine beneficii materiale pentru o categorie restransa de institutii economice sau persoane, sau ca sa citez, la intamplare : „vorbim despre manipulare atunci când o anume situaţie socială este creată premeditat pentru a influenţa reacţiile şi comportamentul manipulaţilor în sensul dorit de manipulator. Tehnicile de manipulare sunt dintre cele mai diverse, de la foarte simple la extrem de sofisticate, de la cele cu efecte imediate până la cele ale căror urmări se văd după ani de zile sau chiar decenii, de la cele utilizate pentru influenţarea unei anumite persoane, într-o anumită împrejurare, până la altele axate pe remodelarea unei întregi societăţi”.
    – ce inseamna un imobil oarecare si ce presupune el, atat ca proces de construire cat si ca folosinta, durata de utilizare, utilizare, scop, mentenanta si valorificare
    – daca exista mijloace de informare in masa, publicatii, reviste, posturi de radio si televiziune, publicatii din mediul virtual care au interese in a mentine o anumita stare de fapt contrara evidentelor si in ce scop.
    Este alegerea voastra !

    • Nu, nu cred ca e o gluma, am cautat numele agentiei si am gasit situl lor. Nu cred ca am cautat si numerele de telefon, am sa le verific diseara, dar banuiesc ca sunt reale, ca doar nu s-ar obosi nimeni sa raspandeasca anunturile degeaba.

Lasă un comentariu